Sammanfattning natt

2018-02-19 05:54:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalespersoner är Tommy Nyman och Hans Lippens. Till kvällen kommer Christer Fuxburg och Stefan Gustafsson.

21.32 Lysekil, skadegörelse
En person kastar gatsten på en väktarbil och en större pinne har kastats in genom en öppen ruta på bilen. Väktaren som sitter i bilen träffas inte men det blir skador på bilen. Anmälan om skadegörelse och försök till våld mot tjänsteman. Ingen misstänkt gripen.

22.04 Lilla Edet, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Bruksgatan där en bil brinner. Enligt uppgift har bilen bogserats till platsen och sedan har bilen tänts på. Inga uppgifter om någon misstänkt. Anmälan om skadegörelse genom brand.

00.25 Skövde, inbrott
Vittne som hör ett larm som ljuder på Norra Bergvägen ringer polis. Vittnet har sett flera män köra en skottkärra på platsen. Det visar sig vara tre byggcontainrar som brutits upp på platsen. Två personer grips i anslutning till platsen. Även skottkärran hittas i närheten. Den är lastad med maskiner och verktyg som misstänks var stulna..

00.55 Göteborg, brand
Rädnningstjänst och polis larmas till en ladugårdsbrand i Säve. Det är en fullt utvecklad brand i en ladugård. Inga uppgifter om någon personskada. Polisen skriver en anmälan om misstänkt mordbrand. Platsen kommer att spärras av när räddningstjänstens arbete är slutfört på platsen.

03.23 Herrljunga, inbrott
Polis larmas till ett inbrott i en radio//Tv butik i centrala Herrljunga. Väktare har upptäckt att dörren är uppbruten. Vittne har sett en bil köra från platsen. Bilen hittas tom på vägen upp mot Vedum. Den är sedan tidigare stöldanmäld. Det kan misstänkas att tjuvarna bytt till annan bil. Initialt uppges ipads och kameror vara stulna. 

05.52 Härryda, trafikolycka
På Boråsvägen mellan Mölnlycke och Landvetter kör en bil av vägen och in i en bergvägg. Ännu oklart om någon skadats i samband med olyckan. polis på väg till olyckan. Uppdaterad kl 07.03 Ingen personskada men bilen bärgas från platsen

Se händelsen på polisen.se