Sammanfattning natt

2017-08-26 07:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Godmorgon. Natten har enligt vakthavande varit lugn och inga allvarliga händelser är inrapporterade. Dagens presstalesperson är Hans Lippens (07-16)

170825 kl 23:20. Vänersborg  Lv 173.  Bränneberg.
En singelolycka.  Föraren transporterad med ambulans till sjukhus med lindriga skador.

170826 kl 00:04, Ale, E 45 trafikplats 85 Nödingemotet
En  personbil har kolliderat med en älg.  Älgen avled på platsen. Jägare tar hand om djuret och bärgningsbil tar hand om bilen. Inga personskador.

Kl 00:09, Orust, Rämmedalen, trafikolycka
En person som fastnat under en traktor.  Mannen har provkört traktorn och i samband med detta hände olyckan. Ingen misstanke om brott.  Föraren i 35 års åldern får åka med ambulansen till sjukhuset för fortsatt vård.
Skadeläget är oklart men enligt uppgift inte allvarligt skadad.

Kl 02:01. Härryda, rattfylleri
En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare på Fabriksvägen i Mölnlycke. Han misstänks för drograttfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning.

Kl 02:52. Herrljunga, smällare/skottlossning/ofredande
Anmälaren vaknar av att det hörs flera kraftiga smällar i närheten av deras bostad vid Västergårdsgatan i centrala Herrljunga.  Flera inringare hör av sig och har hört detsamma i närområdet.
Polispatruller har sökt i närområdet utan att finna någonting.  En bil stoppas och kontrolleras med tre män i men den kan inte sättas i samband med händelsen. Spaning i området utan resultat och ingen är gripen för händelsen.

Kl 06:14. Mölndal, Rattfylleri
En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare på Pepparedsvägen i Balltorp. Föraren misstänks för rattfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning.

Kl 06:17. Kungälv, ratt/drograttfylleri
En polispatrull möter en bil på fel sida av vägen på E6, trafikplats 86 Kungälvsmotet. Bilen stoppas och föraren kontrolleras. Han misstänks för drograttfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning. I bilen anträffades också en mindre mängd narkotika som togs i beslag.

 

 


 

Se händelsen på polisen.se