Sammanfattning kväll och natt

2017-07-16 07:30:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Godmorgon. En natt med en hel del fylleri. Samtliga större evenemang i vår region har avlöpt väl. Inga allvarliga incidenter finns inrapporterade. Dagens presstalesperson är Hans Lippens (7-16)

170715 kl 22:46. Herrljunga, rattfylleri
Räddningstjänst och polis larmas till Ljung centrum där en bil har kört in i ett träd. Föraren är ute ur bilen när polis kommer till platsen.
Föraren misstänks vara påverkad. Polispatruller följer med ambulansen till sjukhuset där även blodprov tas på föraren för att säkerställa vad han är påverkad av.
Anmälan trafikolycka, rapport.

170716 kl 01:13. Stenungssund. Trafikolycka alternativt sjukdomsfall
Ambulans och polis larmas till E6 trafikplats 90 vid Stora Höga där två bilar har kolliderat.
När ambulansen anländer är det en person som ligger bredvid körbanan är sjuk eller skadad?
E6 an stängs av helt under själva insatsen i norrgående riktning. Personen transporteras med ambulans till sjukhus. Övriga inblandade klarar sig själva. En bil får bärgas från platsen.
Rapport skrivs på trafikolyckan. Vad som hade hänt får utredas vidare.

Kl 03:36, Göteborg, stöld
I anslutning till en restaurang vid Kungstorget grips en person misstänkt för mobiltelefonstöld. Personer är okänd och saknar identitetshandling och får följa med till stationen för fortsatt utredning.

Kl 04:22. Skövde , trafikolycka eventuell avvikande från olyckan.
Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till Rv 26 vid Skultorp där två bilar har kolliderat. ( KL 07:30 korrigering. troligen en singleolycka )  En av förarna har avvikit från platsen. Under räddningsarbete stängs vägen av helt i norrgående riktning.  En av förarna hade avvikit från platsen och är inte anträffad. Polisen skriver anmälan avvikande/smitning från trafikolycka. Bilarna får bärgas från platsen.

Kl 04:34. Göteborg, Brott mot lokala ordningsstadgan.
En person försöker gena genom Chalmerstunneln från Södra Vägen mot Chalmers.. All spårvagnstrafik stoppas under en kort period. Mannen anträffas och får böter för sin ”genväg”

Kl 05:49. Göteborg, brand i ett tält
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Kvillängen, Brunnsbo där det ska brinna i ett tält. En person har fått lättare brännskador på rygg och fot. Olyckan har inträffat i samband med matlagning och han transporteras med ambulans till sjukhus för vidare läkarevård.
I övrigt ingen polisär åtgärd.

 

 

 


 

Se händelsen på polisen.se