Sammanfattning kväll och natt

2017-07-02 07:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner heter Jenny Widén och Ulla Brehm.

20.59 Rån, Herrljunga
En matvarubutik på Horsbyvägen har blivit utsatt för ett rån. En maskerad person med ett pistolliknande föremål har hotat personal och tagit kontater, tobaksvaror m.m. för att sedan lämna platsen i bil. Inga uppgifter om personskador. Polis söker i området med bland annat hund. I nuläget är ingen gripen.

02.07 Grov misshandel, Göteborg
Flera personer har bråkat på en fest vid Otterklintsgatan och en man har blivit knivhuggen. Mannen förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. Ingen gripen.

02.42 Misshandel. Göteborg
En blodig man anträffas utomhus på Dimvädersgatan. Mannen som inte vill ha hjälp uppges vara mycket skadad och förs till sjukhus med ambulans. Det är för närvarande oklart vad om hänt.

02.45 Trafikolycka, Lilla Edet
Två bilar har krockat med två rådjur på E45 i södergående riktning. En person har fått nacksmärtor. Båda rådjuren är döda. En av bilarna behöver bärgas och räddningstjänsten sanerar på olycksplatsen.

03.37 Grov stöld, Göteborg
I ett radhus på Höjdhopparegången vaknar de boende av att en okänd man befinner sig inne i huset. Mannen lämnar bostaden och har då stulit två väskor.

04.53 Grov stöld, Göteborg
Via balkongen har en någon tagit sig in i en bostad på  Norra Skeppsbropromenaden och där stulit en mobiltelefon och en laptop. Anmälan om grov stöld genom inbrott.

04.59 Brand, Essunga
Larm om ett övertänt hus i Essunga, Lars-Persgården. Det uppges vara ett ödehus och det kommer enligt räddningstjänsten brinna ner. Brandorsaken är för närvarande oklar. Anmälan om mordbrand.   

06.35 Stöld, Skövde
En hjullastare har kört in i en butik på Norra Metallvägen. Det har stulits Appleprodukter till ett okänt värde. Polisens tekniker kommer undersöka brottsplatsen under dagen.   
 

Se händelsen på polisen.se