Tell's Ull & Naturprodukter

Västra Götalands län

Information

Tell's Ull & Naturprodukter är en verksamhet som finns i Herrljunga. I Tell's Ull & Naturprodukter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tell, Marita Christina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tell's Ull & Naturprodukter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tell's Ull & Naturprodukter på telefon 0321-83047.

Återförsäljare av bäddset, dynor, tofflor, ryggvärmare, morgonrockar, västar, nackstöd, knäskydd, sockar och underställ. Hälsoprodukter såsom örtolja, isgelé, honungscreme, fotkur, närings- och vitaminolja. Tvättmedel och lanolinsåpa.

Idag är Tell's Ull & Naturprodukter av bolagstypen Enskild firma.

Tell's Ull & Naturprodukter är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tell's Ull & Naturprodukter innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Tell's Ull & Naturprodukter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tell's Ull & Naturprodukter så är det följande:

Tell's Ull & Naturprodukter har 590512-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.