Kents Bensin & Bilar

Västra Götalands län

Information

581118-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kents Bensin & Bilar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kents Bensin & Bilar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Herrljunga som är den kommunen som Kents Bensin & Bilar finns i.

Kents Bensin & Bilar har varit registrerat sedan 1982-03-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kents Bensin & Bilar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Kents Bensin & Bilar är och det finns flera bolag i Herrljunga som också är .

Firmatecknare för Kents Bensin & Bilar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kents Bensin & Bilar så kan ni göra det på telefon genom 0513-72115 eller genom brev på följande adress:

Handel med bensin och begagnade bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kents Bensin & Bilar och det är Granlund, Kent Morgan som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,