Gate Lantbruk AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Gate Lantbruk AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Herrljunga här finns det många olika Aktiebolag. Gate Lantbruk AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Gate Lantbruk AB är momsregistrerat sedan2007-09-20 och har organisationsnummer 556731-1518.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5643114 alternativt besöka eller skicka post till Gate Lantbruk AB på följande adress Eriksbergs Gate 4, 524 93, Herrljunga.

Gate Lantbruk AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-03-21.

I Gate Lantbruk AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Pettersson, Sigbritt Agneta som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva växt, mjölk och köttproduktionsverksamhet samt äga och förvalta värdepapperoch därmed förenlig verksamhet.