Areima Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Herrljunga och Areima Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Areima Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Areima Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Areima Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-19. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Areima Aktiebolag ska trivas.

Areima Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12. I Herrljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva telemarketing samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Areima Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12.

Idag är Areima Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Areima Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5183311.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Areima Aktiebolag är Reimer, Anita Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Friman, Hanna Fredrika Irene som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Reimer, Karl Robert som är född 1952 och har titeln Suppleant, Stam, Kennet Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, .

Areima Aktiebolag har 556711-4334 som sitt organisationsnummer.