Trollabo Gård AB

Västra Götalands län

Information

Trollabo Gård AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Trollabo Gård AB finns. I Herrljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trollabo Gård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Trollabo Gård AB har haft sedan 2007-10-25. Trollabo Gård AB har funnits sedan och 2007-10-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Trollabo Gård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Trollabo Gård , 524 92, Herrljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Herrljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Trollabo Gård AB Privat, ej börsnoterat.

Trollabo Gård AB har idag 556710-0549 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Trollabo Gård AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Trollabo Gård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börjesson, Carl Anders Birger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Malin Maria Christina som är född 1986 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .