Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag är ett företag som finns i Herrljunga. I Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmén, Bernt Göran Henry som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmén, Pierre Göran som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmén, Siv Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag på telefon 0513-10455.

Bolage ska bedriva måleriarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-28 och Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Holméns Måleri i Herrljunga Aktiebolag har 556662-4069 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.