Gardrob i Herrljunga AB

Västra Götalands län

Information

Gardrob i Herrljunga AB är ett av många bolag som finns i Herrljunga. Det är nämligen den kommunen som Gardrob i Herrljunga AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gardrob i Herrljunga AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-06-19.

Gardrob i Herrljunga AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-05-30. Men sedan 2003-08-04 så har Gardrob i Herrljunga AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 28, 524 30, Herrljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gardrob i Herrljunga AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0513-10355.

Herrljunga arbetar för att bolag som Gardrob i Herrljunga AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gardrob i Herrljunga AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion, presentartiklar, bijouterier. Driva lantbruk, café och gårdsbutik. Uthyrning av festlokal. Kräftodling. Försäljning av pooler. Äga och förvalta fast egendom och värdepapper.

Firmatecknare för Gardrob i Herrljunga AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gardrob i Herrljunga AB och det är följande personer, Frykholm, Annicen Margareta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Branmark, Göran Victor som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gardrob i Herrljunga AB är 556644-0912.