Vajta Medicinkonsult AB

Västra Götalands län

Information

556598-9273 är organisationsnummer för bolaget Vajta Medicinkonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vajta Medicinkonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Herrljunga som är den kommunen som Vajta Medicinkonsult AB finns i.

Vajta Medicinkonsult AB har varit registrerat sedan 2000-11-09 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vajta Medicinkonsult AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vajta Medicinkonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Herrljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vajta Medicinkonsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vajta Medicinkonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 031-165033 eller genom brev på följande adress:
SÖDRA VÄGEN 53 5 TR, 412 54, Göteborg

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva medicinsk konsultverksamhet och utbildning, företagshälsovård, jordbruksrörelse och kapitalförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vajta Medicinkonsult AB och det är Vajta, Peter Mikael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Vajta, Nina Ellinor som är född 1944 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,