Herrljunga Inredningssnickeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Herrljunga Inredningssnickeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Herrljunga här finns det många olika Aktiebolag. Herrljunga Inredningssnickeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Herrljunga Inredningssnickeri Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556594-8709.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Herrljunga Inredningssnickeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Herrljunga Inredningssnickeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Svensson, Rolf Yngve Henry som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Andersson, Magnus Christer som är född 1978 och har titeln Suppleant , Andreasson, Mats Roger som är född 1972 och har titeln Suppleant , Augustsson, Gustaf Lennart som är född 1959 och har titeln Suppleant . Eriksson, Jan-Åke Stefan som är född 1965 och har titeln Suppleant , Ingemarsson, Magnus Erik Rolf som är född 1983 och har titeln Suppleant , Knutsson, Nils Johan Lennart som är född 1972 och har titeln Suppleant . Pettersson, Jan Inge som är född 1968 och har titeln Suppleant . Ramsberg, Lars Allan som är född 1955 och har titeln Suppleant . Sandberg, Lars Olof som är född 1964 och har titeln Suppleant . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av inrednings- och specialsnickerier och därmed förenlig verksamhet.