Bröd. Ahlgrens Marmorinredningar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bröd. Ahlgrens Marmorinredningar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Herrljunga här finns det många olika Aktiebolag. Bröd. Ahlgrens Marmorinredningar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bröd. Ahlgrens Marmorinredningar Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-02-15 och har organisationsnummer 556582-8596.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0513-40172 alternativt besöka eller skicka post till Bröd. Ahlgrens Marmorinredningar Aktiebolag på följande adress Remmenedal Mariero 1, 524 91, Herrljunga.

Bröd. Ahlgrens Marmorinredningar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-15.

I Bröd. Ahlgrens Marmorinredningar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ahlgren, Pierre Håkan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ahlgren, Harriet Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och montering av steninredningar jämte därmed förenlig verksamhet.