Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall arbeta med finansieringsfrågor för små- och medelstora företag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Herrljunga så är Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Herrljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Herrljunga och i Västra Götalands län. Redan 1999-04-14 så skapades Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556566-2441 är organisationsnummret för bolaget som finns i Herrljunga.

Just nu är Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0739-937969 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Företagsfinansiering Fyrstad Aktiebolag är Ekberg, Mats Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Rolf Johnny Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Ulrika Therese som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ferm, Ulla Anna-Lena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Linsten, Rolf Daniel som är född 1977 och har titeln Revisor, Hagsgård, Carl Sture Göran som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantJDG Revision AB som är född och har titeln Revisor, .