Trollabo Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Herrljunga och Trollabo Fastighets AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Trollabo Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Trollabo Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Trollabo Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-04-08. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Trollabo Fastighets AB ska trivas.

Trollabo Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Herrljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, byggnadsrörelse och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trollabo Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Trollabo Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Trollabo Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Trollabo Fastighets AB är Börjesson, Carl Anders Birger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Malin Maria Christina som är född 1986 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Trollabo Fastighets AB har 556554-6826 som sitt organisationsnummer.