Färg & Måleri i Ljung Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Färg & Måleri i Ljung Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Herrljunga här finns det många olika Aktiebolag. Färg & Måleri i Ljung Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Färg & Måleri i Ljung Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556541-8844.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0513-50072 alternativt besöka eller skicka post till Färg & Måleri i Ljung Aktiebolag på följande adress Stationsv. 9, 524 41, Ljung.

Färg & Måleri i Ljung Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Färg & Måleri i Ljung Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Samuelsson, Kerstin Ann Mari som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av färg, målning av byggnader, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.