Tandhälsan i Annelund AB

Västra Götalands län

Information

Tandhälsan i Annelund AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Tandhälsan i Annelund AB finns. I Herrljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandhälsan i Annelund AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tandhälsan i Annelund AB har haft sedan 1995-01-01. Tandhälsan i Annelund AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tandhälsan i Annelund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Falköpingsv. 2, 524 42, Ljung men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0513-50833.

Herrljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tandhälsan i Annelund AB Privat, ej börsnoterat.

Tandhälsan i Annelund AB har idag 556525-9081 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tandhälsan i Annelund AB

Bolaget skall bedriva tandvård, försälja tandvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Tandhälsan i Annelund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Davidsson, Ann Signe Ingegärd som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggblad Dimenäs, Gunbritt Helga E som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisor, Thorell, Hans Mikael som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsaktiebolaget Trirev som är född och har titeln Revisor.