Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Herrljunga. Det är nämligen den kommunen som Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-11-07. Men sedan 1994-01-01 så har Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Alingsåsv., 524 91, Herrljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0513-21101.

Herrljunga arbetar för att verksamheter som Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bilverkstad samt handel med bilar och tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag och det är följande personer, Max, Kjell Åke Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Per-Inge Alfons som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kerstin Isabella som är född 1954 och har titeln Suppleant, Max, Ann-Britt Lilian Marita som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bengtsson Max Bil & Motor Aktiebolag är 556495-8220.