Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Herrljunga. Det är nämligen den kommunen som Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-03-29. Men sedan 1994-01-01 så har Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vesene Skattegården 2, 524 95, Ljung. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-264000.

Herrljunga arbetar för att bolag som Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, reparation, demontering och handel med maskiner företrädesvis inom lantbruksområdet, jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brunnegård, Bengt Olof Roland -Brunnegård, Kent Agne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag och det är följande personer, Brunnegård, Kent Agne som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Brunnegård, Bengt Olof Roland som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunnegård, Daniel Karl-Olof som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ljungs Traktorförmedling Aktiebolag är 556485-3967.