Trollabo Kvarn & kursgård AB

Västra Götalands län

Information

I Herrljunga finns det ett Aktiebolag som heter Trollabo Kvarn & kursgård AB. Det finns flera verksamheter som liknar Trollabo Kvarn & kursgård AB i Västra Götalands län. Herrljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Trollabo Kvarn & kursgård AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-01-12 så har Trollabo Kvarn & kursgård AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Trollabo Kvarn & kursgård AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Trollabo Kvarn & kursgård AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Trollabo Gård , 524 92, Herrljunga. Vi ni istället prata med Trollabo Kvarn & kursgård AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva restaurang-,café- och konferensverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Börjesson, Carl Anders Birger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Karl Anders Daniel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Trollabo Kvarn & kursgård AB har 556476-2937 som sitt organisationsnummer.