Superstar Sweden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Superstar Sweden Aktiebolag är ett av många företag som finns i Herrljunga. Det är nämligen den kommunen som Superstar Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Superstar Sweden Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-05-19. Men sedan 1996-01-01 så har Superstar Sweden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Säm Sverkelstorp, 524 93, Herrljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Superstar Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-72280.

Herrljunga arbetar för att företag som Superstar Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Superstar Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sportprodukter inom jakt och sportskytte samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Superstar Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Superstar Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Bengtsson, Jan-Åke Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Gerd Ann-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehall, Gun Elisabet som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Superstar Sweden Aktiebolag är 556466-4356.