Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket)

Västra Götalands län

Information

Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av många verksamheter som finns i Herrljunga. Det är nämligen den kommunen som Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-21.

Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-03-18. Men sedan 1993-01-01 så har Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Magasinsg. 6, 524 30, Herrljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0513-22270.

Herrljunga arbetar för att verksamheter som Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan Peter -Rundqvist Andersson, Lena Carina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) och det är följande personer, Andersson, Jan Peter som är född 1958 och har titeln VD, Andersson, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundqvist Andersson, Lena Carina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ericson, Olof Per Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Herrljungaträffen Aktiebolag (Ica Supermarket) är 556464-3962.