Interservice i Herrljunga AB

Västra Götalands län

Information

Interservice i Herrljunga AB är en verksamhet som finns i Herrljunga. I Interservice i Herrljunga AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Carl-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Marcus Samuel som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lund, Jan Erik Ivar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Interservice i Herrljunga AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Interservice i Herrljunga AB på telefon 0513-10350.

Bolaget skall driva handel och agenturverksamhet inom landet av företrädesvis industritillbehör och vitvaror, bedriva export av material för biståndsarbete, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Interservice i Herrljunga AB av bolagstypen Aktiebolag.

Interservice i Herrljunga AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Interservice i Herrljunga AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Interservice i Herrljunga AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Interservice i Herrljunga AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustafsson, Carl-Olof Firman tecknas i förening av -Gustafsson, Marcus Samuel -Lund, Jan Erik Ivar

Interservice i Herrljunga AB har 556464-1172 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.