Skräddaren 1 i Herrljunga AB

Västra Götalands län

Information

556455-9861 är organisationsnummer för företaget Skräddaren 1 i Herrljunga AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skräddaren 1 i Herrljunga AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Herrljunga som är den kommunen som Skräddaren 1 i Herrljunga AB finns i.

Skräddaren 1 i Herrljunga AB har varit registrerat sedan 1992-11-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skräddaren 1 i Herrljunga AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

Skräddaren 1 i Herrljunga AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Herrljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skräddaren 1 i Herrljunga AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skräddaren 1 i Herrljunga AB så kan ni göra det på telefon genom 0513-21690 eller genom brev på följande adress:
Storg. 5, 524 30, Herrljunga

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning av hemelektronik samt idka annan därmed förenlig verksamhet, konsulttjänster: redovisning, bokföring och ekonomirådgivning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Skräddaren 1 i Herrljunga AB och det är Ekman, Karl Sixten Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frost, Anders Inge Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Britt-Marie Irene som är född 1953 och har titeln Suppleant, Frost, Eva Helena som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Anne-Maria Birgitta som är född 1957 och har titeln SuppleantSegerfeldt, Bo Christer Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,