Björsbovägens Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Björsbovägens Bygg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Björsbovägens Bygg AB finns. I Herrljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björsbovägens Bygg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Björsbovägens Bygg AB har haft sedan 1994-01-01. Björsbovägens Bygg AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Björsbovägens Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björsbov. 5, 524 92, Herrljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6209088.

Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Björsbovägens Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Björsbovägens Bygg AB har idag 556447-0028 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engblom, Erik Tomas -Johansson, Eric Conny är den som för stunden ansvarar för Björsbovägens Bygg AB

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Björsbovägens Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engblom, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Eric Conny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Monika Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Löfving, Ingrid Marita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor.