BI Elofsson AB

Västra Götalands län

Information

BI Elofsson AB är ett av många verksamheter som finns i Herrljunga. Det är nämligen den kommunen som BI Elofsson AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BI Elofsson AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BI Elofsson AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-09-02. Men sedan 1991-01-01 så har BI Elofsson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 8, 524 30, Herrljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BI Elofsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0513-10901.

Herrljunga arbetar för att verksamheter som BI Elofsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BI Elofsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter, aktier och värdepapper samt redovisningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BI Elofsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BI Elofsson AB och det är följande personer, Elofsson, Bertil Elof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elofsson, Britt Irene som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Gunnar Linus som är född 1979 och har titeln Suppleant, Olsson, Jan Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BI Elofsson AB är 556431-6106.