GÄSENE FASTIGHETS AKTIEBOLAG

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns GÄSENE FASTIGHETS AKTIEBOLAG. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Herrljunga här finns det många olika Aktiebolag. GÄSENE FASTIGHETS AKTIEBOLAG tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

GÄSENE FASTIGHETS AKTIEBOLAG är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556417-0974.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0513-50034 alternativt besöka eller skicka post till GÄSENE FASTIGHETS AKTIEBOLAG på följande adress Sandbergs Plan 2, 524 41, Ljung.

GÄSENE FASTIGHETS AKTIEBOLAG är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I GÄSENE FASTIGHETS AKTIEBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: Gustavsson, Urban Gunnar Ingemar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Hendberg, Eva Carina Marianne som är född 1964 och har titeln Suppleant , Hendberg, Kurt Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning.