Snickar-Lasse Andersson AB

Västra Götalands län

Information

Snickar-Lasse Andersson AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Snickar-Lasse Andersson AB finns. I Herrljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Snickar-Lasse Andersson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Snickar-Lasse Andersson AB har haft sedan 1994-01-01. Snickar-Lasse Andersson AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Snickar-Lasse Andersson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vesene Hornäckran, 524 95, Ljung men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-264176.

Herrljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Snickar-Lasse Andersson AB Privat, ej börsnoterat.

Snickar-Lasse Andersson AB har idag 556413-8013 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Snickar-Lasse Andersson AB

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse samt förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Snickar-Lasse Andersson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bertil Lars-Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rakel Britt-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Cederlund, Stig Olof Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Gabre, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Cederlund Revisor & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, Företagsrevision Sjuhärad AB som är född och har titeln Revisor.