Ods Buss o Taxi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ods Buss o Taxi Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Ods Buss o Taxi Aktiebolag finns. I Herrljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ods Buss o Taxi Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ods Buss o Taxi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ods Buss o Taxi Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ods Buss o Taxi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Upptorp Ekhagen, 524 96, Ljung men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0513-60300.

Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ods Buss o Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ods Buss o Taxi Aktiebolag har idag 556411-1044 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ods Buss o Taxi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva buss- och taxirörelse samt uthyrning av bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ods Buss o Taxi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hägnerud, Martin Karl-Otto som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägnerud, Annika Marianne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Cederlund, Stig Olof Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Gabre, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Cederlund Revisor & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, Företagsrevision Sjuhärad AB som är född och har titeln Revisor.