Emtunga Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Herrljunga finns det ett Aktiebolag som heter Emtunga Transport Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Emtunga Transport Aktiebolag i Västra Götalands län. Herrljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Emtunga Transport Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-02-08 så har Emtunga Transport Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Emtunga Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Emtunga Transport Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Essunga Krokstorp, 465 94, Nossebro. Vi ni istället prata med Emtunga Transport Aktiebolag så kan ni göra det på 0512-52250.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, återvinning av skrot, handel med skrot, motorsportverkamhet, förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Abrahamsson, Bengt Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Gunvor Christina E som är född 1956 och har titeln Suppleant, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Jahnstedt, Sven Andreas som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Abrahamsson, Bengt Ingemar -Abrahamsson, Gunvor Christina E .

Emtunga Transport Aktiebolag har 556386-7299 som sitt organisationsnummer.