Bilfix i Herrljunga Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bilfix i Herrljunga Aktiebolag är ett företag som finns i Herrljunga. I Bilfix i Herrljunga Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Kent Per-Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Byman, Susanne Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilfix i Herrljunga Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bilfix i Herrljunga Aktiebolag på telefon 0513-21088.

Bolaget skall utföra reparationer av bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilfix i Herrljunga Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bilfix i Herrljunga Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bilfix i Herrljunga Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bilfix i Herrljunga Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilfix i Herrljunga Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bilfix i Herrljunga Aktiebolag har 556379-8346 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.