Tolarm Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tolarm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Herrljunga. Det är nämligen den kommunen som Tolarm Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tolarm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Tolarm Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-11-16. Men sedan 1990-01-01 så har Tolarm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hantverksg. 2 C, 524 30, Herrljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tolarm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0513-10552.

Herrljunga arbetar för att företag som Tolarm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tolarm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning och försäljning av elektronisk utrustning inom bygg- och vårdbranscherna, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tolarm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tolarm Aktiebolag och det är följande personer, Valdemarsson, Thor Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Valdemarsson, Barbara Eva som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tolarm Aktiebolag är 556374-9489.