Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556374-5107 är organisationsnummer för företaget Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Herrljunga som är den kommunen som Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag finns i.

Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-10-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Herrljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan Robert -Andersson, Jan-Eric Lennart

Vill ni komma i kontakt med Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0513-25560 eller genom brev på följande adress:
Storg. 56, 524 30, Herrljunga

Bolaget skall bedriva handel med datautrustningar och system- lösningar, tillverkning av datautrustningar, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Herrljunga JRA Data-Center Aktiebolag och det är Andersson, Jan-Eric Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jan Robert som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Margareta Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor,