Frovena i Eggvena Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556353-4519 är organisationsnummer för verksamheten Frovena i Eggvena Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frovena i Eggvena Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Herrljunga som är den kommunen som Frovena i Eggvena Aktiebolag finns i.

Frovena i Eggvena Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-03-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frovena i Eggvena Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Frovena i Eggvena Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Herrljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Frovena i Eggvena Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Frovena i Eggvena Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0322-628005 eller genom brev på följande adress:
Eggvena Östergård , 524 91, Herrljunga

Bolaget skall idka handel med och tillverkning av radio, tv, mobiltelefoner och övrig hemelekktronik samt därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter, aktier och andelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Frovena i Eggvena Aktiebolag och det är Frodelius, Jan-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Frodelius, Inger Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor,