Herrljunga Redovisningskonsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Herrljunga Redovisningskonsult Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Herrljunga här finns det många olika Aktiebolag. Herrljunga Redovisningskonsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Herrljunga Redovisningskonsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556319-6863.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0513-25565 alternativt besöka eller skicka post till Herrljunga Redovisningskonsult Aktiebolag på följande adress St. Skolg. 56, 524 31, Herrljunga.

Herrljunga Redovisningskonsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Herrljunga Redovisningskonsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Eva Margareta Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva redovisningstjänster, ekonomiska konsulta- tioner, samt därmed förenlig verksamhet.