Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka palltillverkning och jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Herrljunga så är Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Herrljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Herrljunga och i Västra Götalands län. Redan 1987-11-23 så skapades Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556311-7752 är organisationsnummret för företaget som finns i Herrljunga.

Just nu är Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0513-20011 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sörgårdens Såg o Lantbruk Aktiebolag är Johansson, Rune Lars-Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Barbro Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, David Rune som är född 1984 och har titeln Suppleant, Apelquist, Sune Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Sune Apelquist Revisionsbyrå SAREV AB som är född och har titeln Revisor, .