Kjellssons Skogsprodukter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kjellssons Skogsprodukter Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Herrljunga här finns det många olika Aktiebolag. Kjellssons Skogsprodukter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Kjellssons Skogsprodukter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556296-5482.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0513-50518 alternativt besöka eller skicka post till Kjellssons Skogsprodukter Aktiebolag på följande adress Hägdene, 524 95, Ljung.

Kjellssons Skogsprodukter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kjellssons Skogsprodukter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Kjellsson, Harriet Astrid Lilian som är född 1960 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med skogsråvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.