Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556281-5489 är organisationsnummer för företaget Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Herrljunga som är den kommunen som Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag finns i.

Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-08-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Herrljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0513-12224 eller genom brev på följande adress:
Horsby Bengtsgården, 524 91, Herrljunga

Bolaget skall bedriva bearbetning av skogsproukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljungs skogsbearbetning Gösta Karlsson Aktiebolag och det är Karlsson, Karl-Åke Gösta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Margareta Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor,