Westpall Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Westpall Aktiebolag är ett företag som finns i Herrljunga. I Westpall Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergvall, Lennart som är född 1950 och har titeln VD, Bergvall, Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Annika Elsa Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Kjellstrand, Arne Donald som är född 1948 och har titeln Revisor, Moberg, Björn Lennart Tobias som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Westpall Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Westpall Aktiebolag på telefon 0513-23395.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av lastpallar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Westpall Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Westpall Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Westpall Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Westpall Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Westpall Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Westpall Aktiebolag har 556280-9557 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.