Hydraulexpressen AB

Västra Götalands län

Information

Hydraulexpressen AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Hydraulexpressen AB finns. I Herrljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hydraulexpressen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hydraulexpressen AB har haft sedan 1994-01-01. Hydraulexpressen AB har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hydraulexpressen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg., 524 31, Herrljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0513-21320.

Herrljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hydraulexpressen AB Privat, ej börsnoterat.

Hydraulexpressen AB har idag 556264-5563 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hydraulexpressen AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljnings av filjet, smörjmedel arbetskydd, hydraulik, kullager, packningar, lyftdon, skruvbult, verktyg samt därmed förenlig verksamhet.

I Hydraulexpressen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wedrup, Johan Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedrup, Marja Liisa som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .