Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Herrljunga och Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell är ett av dem. Statusen för Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell är att Bolaget är aktivt.

Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell är ett Aktiebolag och skapades 1987-06-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell ska trivas.

Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Herrljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva byggnadsverksamhet därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-628023.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell är Lundell, Bengt Anders Folke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundell, Solvig Anita som är född 1941 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Byggnads Aktiebolaget Bengt Lundell har 556240-0738 som sitt organisationsnummer.