GVB Grundvattenborrning i Ljung AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns GVB Grundvattenborrning i Ljung AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Herrljunga här finns det många olika Aktiebolag. GVB Grundvattenborrning i Ljung AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Herrljunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

GVB Grundvattenborrning i Ljung AB är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556229-9585.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 033-264180 alternativt besöka eller skicka post till GVB Grundvattenborrning i Ljung AB på följande adress Vesene Marstorp, 524 95, Ljung.

GVB Grundvattenborrning i Ljung AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I GVB Grundvattenborrning i Ljung AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Björnsson, Elsie Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva entreprenadborrning, borrning för vatten och energi, försäljning och montering av pump- och filteranläggningar och därmed förenlig verksamhet.