Schröder och Wigertsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Schröder och Wigertsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Herrljunga. Det är nämligen den kommunen som Schröder och Wigertsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Schröder och Wigertsson Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1976-06-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Schröder och Wigertsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0513-51010.

Herrljunga arbetar för att verksamheter som Schröder och Wigertsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Schröder och Wigertsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva tillverkning samt reparation av stans- och pressverktyg, jiggar, formar och andra finmekaniska artiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Schröder och Wigertsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Schröder och Wigertsson Aktiebolag och det är följande personer, Wigertson, Sven Erik Gunnar som är född 1945 och har titeln VD, Wigertson, Sven Erik Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleinschnittger, Dirk Andreas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wigertson, Erik Torbjörn som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigertson, Viola Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor.TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Schröder och Wigertsson Aktiebolag är 556192-5560.