Living Media Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Herrljunga och Living Media Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Living Media Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Living Media Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Living Media Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1974-04-04. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Living Media Aktiebolag ska trivas.

Living Media Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Herrljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult och förlagsverksamhet inom mediaområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Living Media Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Living Media Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Living Media Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0513-25040.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Living Media Aktiebolag är Raask, Hans-Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomberg, Matts Torbjörn som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andermo, Lars Georg som är född 1943 och har titeln Suppleant, Levinsson, Georg Gert-Ove som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Living Media Aktiebolag har 556187-0683 som sitt organisationsnummer.