Pajo Mekaniska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Herrljunga och Pajo Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Pajo Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pajo Mekaniska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pajo Mekaniska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-02-12. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Pajo Mekaniska Aktiebolag ska trivas.

Pajo Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Herrljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mekanisk verkstad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pajo Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Pajo Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Pajo Mekaniska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-628029.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pajo Mekaniska Aktiebolag är Johansson, Sune Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Paul Lennart som är född 1927 och har titeln Suppleant, Moberg, Björn Lennart Tobias som är född 1970 och har titeln Revisor, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Pajo Mekaniska Aktiebolag har 556176-3086 som sitt organisationsnummer.