Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Herrljunga och Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-11-17. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Herrljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag ska trivas.

Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Herrljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av vapen, maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-620700.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag är Aholainen, Aarre Mauno Olavi som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Aholainen, Per Henrik Olof som är född 1971 och har titeln Suppleant, .

Herrljunga Maskin & Vapen Aktiebolag har 556153-7571 som sitt organisationsnummer.