Aktiebolaget Anders Mabäcker

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Anders Mabäcker är ett bolag som finns i Herrljunga. I Aktiebolaget Anders Mabäcker finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mabäcker, Anders Peter Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mabäcker, Ingrid Maria som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mabäcker, Emma Stina Maria som är född 1983 och har titeln Suppleant, Mabäcker, Karl Petter Anders som är född 1986 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sandelin Jonsson, Eva Ann-Charlotte som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Anders Mabäcker så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Anders Mabäcker på telefon 0513-40147.

Bolaget skall driva tillverkning av byggnadssmide ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Anders Mabäcker av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Anders Mabäcker är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Herrljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Anders Mabäcker innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Anders Mabäcker är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Anders Mabäcker så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mabäcker, Anders Peter Henrik -Mabäcker, Ingrid Maria

Aktiebolaget Anders Mabäcker har 556145-1963 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.