Aktiebolag J. Falks Markentreprenad

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag J. Falks Markentreprenad hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Herrljunga som är den kommunen där Aktiebolag J. Falks Markentreprenad finns. I Herrljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolag J. Falks Markentreprenad tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolag J. Falks Markentreprenad har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolag J. Falks Markentreprenad har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolag J. Falks Markentreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till Örekulla 6, 524 95, Ljung men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0513-50751.

Herrljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolag J. Falks Markentreprenad Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolag J. Falks Markentreprenad har idag 556136-2640 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolag J. Falks Markentreprenad

Bolagets verksamhet är väg- och markanläggningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolag J. Falks Markentreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falk, Alf Jan Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Eivor Inga-Lill som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor, .