Talent Plastics Herrljunga AB

Västra Götalands län

Information

I Herrljunga finns det ett Aktiebolag som heter Talent Plastics Herrljunga AB. Det finns flera företag som liknar Talent Plastics Herrljunga AB i Västra Götalands län. Herrljunga är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Talent Plastics Herrljunga AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1967-06-05 så har Talent Plastics Herrljunga AB varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Talent Plastics Herrljunga AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Herrljunga.

Vill man komma i kontakt med Talent Plastics Herrljunga AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ölltorps Industriområde 10, 524 32, Herrljunga. Vi ni istället prata med Talent Plastics Herrljunga AB så kan ni göra det på 0513-17770.

Bolaget skall bedriva tillverkning av plastartiklar och handel med beslag och fästelement för träindustrin ävensom bedriva härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nyström, Ronny Rolf Tomas som är född 1959 och har titeln VD, Nyström, Ronny Rolf Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalevik, Ann-Brith Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Samuelsson, Roger Ingemar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Thorell, Jan Håkan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Bengt Dick Ulrich som är född 1965 och har titeln RevisorStåhl, Maria Helena som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Talent Plastics Herrljunga AB har 556110-2798 som sitt organisationsnummer.